Deeper Fish Finder Start Halradar

49 990 Ft

Cikkszám: et-dgamo-431 Kategória:

Leírás

Deeper Fishfinder START

A Deeper START bedobható halradar tökéletes horgászeszköz alkalmi horgászathoz. A halakat gyorsan megtalálhatja az egyszerű vizuális elemeket megjelenítő Alap megjelenítési móddal. A pontosabb megjelenítéshez váltson Nyers módra, amelyben a részletes és szűretlen hangradaradatokat tekintheti meg.

A családdal

A Deeper START halradar azonosítja a halak helyzetét és a fenék növényzetét, így gyerekeid nemcsak halat fognak, hanem a tudományról és a természetről is tanulnak mindeközben. Felkelti az érdeklődést, ráveszi a gyerekeket, hogy kimozduljanak a természetbe, amíg nagyszerű családi időtöltésen vehettek részt.

A barátokkal

Akár tízen vagytok, akár csak ketten, a Deeper START halradar segít megtalálni a tökéletes horgászhelyet, és így több időt szánhattok a kapásokra, a halak összemérésére és lazulásra a barátokkal. Horgássz éjszaka a START automatikus fényének segítségével. A barátokkal horgászni a legjobb időtöltés!

Alkalmi horgászoknak

Akár hétvégi harcos vagy, vagy csak időt szánnál magadra, a Deeper START halradar tökéletes választás a hobbihorgászathoz a kikötőből vagy a partról. Meghatározza a halak tartózkodási helyét, megmutatja a meder felépítését és a növényzetet, így kevesebb időt kell szánnod a jó hely megtalálására és több marad a kapásokra és a kikapcsolódásra.

Termékadatok

Anyag: ABS

Szonár típusa: Egysugaras frekvencia (a sugár kúpszöge) 120 kHz, 40°

Mélységi tartomány: Max / Min: Max 50 m, Min 0,5 m

A szonár szkennelési mértéke: 10 szkennelés/másodperc

Működési hőmérséklet tartomány 0°C-tól 40°C-ig

Belső akkumulátor: Lítium polimer, 3,7 V, tölthető, 850mAh

Tápbemenet (az akkumulátor töltéséhez) 5 V DC, max 650 mA

Csatlakozás típusa: Vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat: 802,11 b/g 2,412 GHz, egycsatornás 802,11 b, max TX power: +20 dBm, érzékenység: -91dBm 802,11 g max TX power: +17 dBm, érzékenység: -75 dBm

Csatlakozás hatósugara Akár 50 m. A hatósugár függ az operációs rendszertől és az okostelefon típusától

Működési idő egy töltéssel Akár 6 óra

Töltési idő 2 és fél óra