Akció!

Sential Red 66 lbs Elektromos Csónakmotor

104 990 Ft

Cikkszám: et 74800-266 Kategóriák: ,

Leírás

Sential Red 66LBS elektromos csónakmotor

A horgászok egyre nagyobb távolságot képesek megtenni csónakjukkal a megfelelő horgászhely eléréséért. Ez a hagyományos evezők használatával szinte lehetetlen! Sok helyen azonban tiltott a robbanó motorok használata, így választásunk egy elektromos változatra fog esni.

Az E-sential legfőbb előnye elődjéhez képest, hogy energiatakarékosabb. Külső körülményektől is függ ugyan, de legalább 10% energiát tudunk megtakarítani használatával, ami hosszabb utakat, kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Ebből adódik, hogy kevesebbszer is kell tölteni! Használatához szükségünk van egy munka akkumulátorra. Azért munka akksi, mert egyedül az képes folyamatosan, hosszan és egyenletesen leadni a feszültséget. A csónakmotorok teljesítményéhez mérten különböző kapacitású akkumulátorokat célszerű használni. 66 lbs: 100Ah

Az E-SENTIAL CSÓNAKMOTOR beüzemelésének első lépése, hogy rögzítsük a csónak hátsó részén, majd állítsuk be a megfelelő szöget és mélységet, ezt úgy tudjuk megnézni, hogy bekapcsolás után ne kavarjon levegőt magával.

Tároljuk fagymentes helyen és védjük nyáron a tárolás során a közvetlen, hosszan tartó napsütéstől.

Jellemzők:
– Alacsony fogyasztás, tökéletes energiafelhasználás
– Állítható kar
– Masszív, széles rögzítő szerkezet, stabil, dönthető
– Fém szár
– Százalékos akkumulátortöltöttség jelző
– Törhetetlen, háromágú csiga
– 5 sebesség előre, 2 sebesség hátra.

Súly: 8 kg
Szállítási méret: 130 cm
Teljesítmény: 66 lbs