Kamasaki Elite Spin

9 390 Ft9 990 Ft

Kiürítés
Cikkszám: et-25420-101 Kategóriák: ,

Leírás

A pergető orsók fejlesztése minden esetben kényes terület. Meg kell találni azt a minőséget, ami hosszú éveken keresztül bírja azt a fokozott igénybevételt, amit ez a módszer támaszt az orsók felé, de nem eshetünk át a ló túloldalára sem, amikor ennek a minőségnek az ára az átlagember számára megfizethetetlen.

Ezen az éles határvonalon helyezkedik el a Kamasaki Elite Spin, ami a minőségi anyagoknak köszönhetően tartós darab kollekciónkban. Fém dob, fém hajtókar és erős, cső anyagú felkapókar, ami a három legszembetűnőbb tulajdonsága. Ezek mind egy masszív, grafit házhoz és rotorhoz csatlakoznak, így egy precíz illesztésű, kottyanás mentes orsót kapunk. Kell is a precizitás, hiszen a pergetés során orsónk az átlagosnál nagyobb terhelést kap. Folyamatosan tekernünk kell, mégpedig terhelés alatt, a legnagyobb terhelést a nagyméretű körforgók adják az orsónak, hiszen minden ellenállást neki kell átvennie.

5,1:1-es áttétele megbirkózik ezzel a feladattal. Pont elég lassú ahhoz, hogy erőt tudjunk kifejteni vele, de elég gyors is, hogy megfelelő sebességgel vontassuk be csalinkat. 7+1 csapágy kapott helyet az orsóban, melyekből kettő a legfontosabb helyen, a hajtókar bemeneténél található.

Megfelelő mennyiségű zsinórt is csévélhetünk orsónkra, ami lehet fonott és monofil egyaránt. A szépen megmunkált fém dob egyiket sem fogja károsítani.

Precízen állítható fék kapott helyet az orsó felső részén, természetesen letapadás mentes.

Minden olyan horgásznak jó választás, aki nem akar vagyonokat költeni egy megbízható pergető orsóra, ám mégis magasabb szintre szeretné emelni eddig megszerzett tudását.

820 fd
Áttétel: 5,1:1
Zsinórkapacitás: 0,25 mm/ 125 m
Csapágyszám: 7+1
Pótdob: Grafit
Tömeg: 252g

830 fd
Áttétel: 5,1:1
Zsinórkapacitás: 0,30 mm/ 170 m
Csapágyszám: 7+1
Pótdob: Grafit
Tömeg: 283g

840 fd
Áttétel: 5,1:1
Zsinórkapacitás: 0,35 mm/ 140 m
Csapágyszám: 7+1
Pótdob: Grafit
Tömeg: 298g

További információk

Méretek

20, 30, 40