ET Excalibur Spin

7 490 Ft7 990 Ft

Kiürítés
Cikkszám: et-25415-101 Kategóriák: ,

Leírás

A pergetés szerelmesei, már kifinomult érzékekkel rendelkeznek egy-egy orsó használhatóságának megállapítása terén. Nem biztos, hogy nekik készült ez az orsó, ám ami bizonyos, hogy el tudják mondani a pergetéssel mostanában ismerkedőknek, hogy miért is válasszák ezt a típust!

Kézbe véve és megtekerve egyből érezzük, hogy nagyon simán fut az orsó, már-már a felső kategória tulajdonságait súrolja. De akkor miért nem kerül annyiba? Egyrészt, mert műanyag hajtókart kapott. Nem kell ettől félni, mert gondoljunk csak bele, mekkora erőhatás éri az orsót egy fárasztás során. Minimális! A bottal irányítjuk a halat, orsóval csak felszedjük a felesleges zsinórt, hogy újra magunkhoz közelebb parírozhassuk a halat. Egyébként is mikor tört el hajtókar a kezünkben?…jó esetben soha!
Az orsó igen könnyű, ezért nem fogja elrontani a horgászbotunk súlyelosztását. Sekély fém dobbal rendelkezik, amire a megfelelő zsinórból elég csak nagyjából 150 métert feltekerni, ez általában 0,16-0,25mm monofil, és 0,08-0,10 mm fonott körül alakul.
Hagyományos, tányérkerekes kivitel, 6 csapágy, tűgörgős visszaforgás gátló jellemzi. Csapágyazott zsinórvezető görgővel, erős, cső anyagú felkapókarral.
Kis méretű orsó ellenére egy gyönyörű 4 mm-es tengellyel rendelkezik és stabil rotorral.

Mindenkinek ajánljuk, aki még nem profi pergető, de szeretné magasabb szintre emelni felszerelése minőségét. Ha megtehetik, kezdőknek is nyugodt szívvel ajánljuk, csalódást egészen biztosan nem fog okozni.

720 fd
Áttétel: 5,1:1
Zsinórkapacitás: 0,20 mm/ 150 m
Csapágyszám: 6+1
Pótdob:
Tömeg: 245g

740 fd
Áttétel: 5,1:1
Zsinórkapacitás: 0,22 mm/ 180 m
Csapágyszám: 6+1
Pótdob:
Tömeg: 280g

További információk

Méretek

20, 40